INTIM STRANDKONCERT MED NIKOLAJ NØRLUND OG HJALTE ROSS INKLUSIV AFTENSMAD OG MED MULIGHED FOR SAIL-IN

PROGRAM

 17:00 PLADSEN ÅBNER 

Pladsen åbner

 18:00 SPIS DIG MÆT 

Hent din Venø tallerken i MADBAREN, som er med i billetten. Nyd Østers og bobler i ØSTERSBAREN. Hyg dig på stranden, hent drikkevarer i baren, hæng ud ved Venø Festival campingvognen

 19:30 NIKOLAJ NØRLUND 

Nikolaj Nørlund

 21:30 HJALTE ROSS  

Hjalte Ross spiller med sit band

 22:02 SOLEN GÅR NED 

Når MADTELTET ikke bliver brugt til fællesspisning morgen, middag og aften - kan du tanke saft til ungerne og kaffe til de voksne, når du vil. Det er også her du kan finde de inkluderede mellemmåltider - eller købe et stykke kage bagt af Venøboere. 

 FORFEST  

Kommer du til vores forfest torsdag eftermiddag og aften, kan du købe drikkevarer på pladsen og ikke mindst tage forskud på mad-glæderne ved vores grill og pizzaovn.

LOKALE RÅVARER

LOKAL KOK

ØKOLOGI

SMAG

PRAKTIK

Intimkoncerten finder sted på stranden ved siden af Venø Havn. I kan tage færgen, som sejler hver halve time og parkering er på en mark ved siden af havnen.

Tag tæpper, campingstol eller lignende med. Lidt mønter til BAREN og ØSTERSBAREN. Aftensmaden har vi sørget for og er en del af din koncertbillet.

Sail-In er en uformel og hyggelig måde at være sammen og en del af koncerten. Når du har købt en Sail-In-billet, får du et par dage før koncerten sendt frekvens og evt. andre praktiske informationer direkte til din mail.

Vi afmærker området og det kræver en billet at komme ind. Pga. Covid-19 og regeringens retningslinjer skal vi leve op til reglerne for forsamlingsforbuddet. Derudover sørger vi for hyppig rengøring af kontaktpunkter og stiller ekstra håndsprit op 

Se koncertområdet her.

Venø Festival

info@venoefestival.dk

booking@venoefestival.dk

CVR nr. 40170456

Mobile Pay: 75 75 12

VENØ

 FESTIVAL