top of page

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVORNÅR STARTER OG SLUTTER DET?

Du kan komme og overnatte allerede fra fredag kl. 15.00, hvor campingområdet vil være klart og åbent for gæster. Om fredagen kan du hygge dig i campingområdet og gå på opdagelse på Venø, hvor strand, havn og Danmarks mindste kirke er tæt på. Desuden er der fredag aften en forfest med koncert med HP Lange og mad på Venø Havn. Lørdag kl. 10.00 åbner pladsen, hvor vi skal spise, lege og høre musik. All inclusive starter også lørdag 10.00 og slutter til midnat, men strandbaren holder åbent til kl. 02.00.

OVERNATNING

Du har mulighed for at overnatte lige ved festivalen i både telt og med campingvogn eller autocamper fra fredag-søndag eller lørdag-søndag. Der er mulighed for strøm, men det kræver, at du har en rigtig lang forlængerledning med dig. Det koster ikke noget ekstra at overnatte og du kan campere allerede fra kl. 15.00 fredag. Der er toiletter ved campingområdet. Vil du have et bad i løbet af weekenden kan du benytte dig af badefaciliteterne på Venø Havn i gåafstand fra festivalen. Vil du lidt længere væk fra musikken, kan du også overnatte på Venø Klit Camping ca. 15 min. gang derfra.

ER DER MORGENMAD?

Lørdag morgen og søndag morgen vil der være en morgenmadsbod på campingområdet, hvor du for en fin pris kan få, hvad der skal til for at mætte små og store maver.

FORFEST FREDAG AFTEN PÅ VENØ HAVN

Kommer du allerede fredag, så er der gode muligheder for store oplevelser på Venø. Venø Havn har sørget for en fantastisk optagt til Venø Festival med mad og koncert med HP Lange & Niels Bonefaas. Maden kræver bestilling på sms til Claus på tlf. 40104411 inden torsdag 14.7 kl 16.00. Prisen for mad er 130 kr. og det er klar fra kl. 17.30. Koncerten starter kl. 19.00 og her er der fri entré.

ER DER SPISE-MULIGHEDER PÅ VENØ?

Kommer du fredag og orker du ikke selv at lave mad i teltet eller campingvognen, så er der heldigvis gode muligheder for lækker aftensmad på øen. Venø Kro har specialiteter som rulle-ål og den lokale (og højtelskede) Venø Bøf. Havnekiosken serverer en gedigen omgang grill-mad heriblandt den lækreste Fish & Chips! Øen er lille og det samme er restauranterne, så derfor anbefales det, at du bestiller mad og/eller booker bord på forhånd. Begge dele er ca. 15 min. gang fra festivalpladsen.

HVORNÅR GÅR FÆRGEN?

Færgeturen til Venø tager 5 min. og sejler hver 20. minut eller 30. minut. En billet koster t/r 100 kr. for en bil inkl. 8 passager og 25-30 kr. for gående og cyklister. Så længe der er biler til at fylde færgen op, sejler den i pendulfart. Den sidste færge sejler til midnat. Derefter kan du snuppe den lidt dyrere afgang kl. 01.45 og 05.00, men skal slippe 230 kr. Du kan også bestille færgen uden for disse tidspunkter for 650 kr. Læs mere her

KAN JEG GÅ ELLER CYKLE TIl VENØ FESTIVAL?

Ja, og derudover er færgen er langt billigere og jordkloden meget gladere, hvis du er gående eller på cykel. Du kan lade bilen stå ved færgelejet eller tage bussen til færgelejet fra Struer Banegård. Den går seks gange i løbet af fredagen og to gange i løbet af lørdagen og søndagen - find afgangstiderne her. Det tager 45 min. at gå fra færgelejet til festivalpladsen og 10 min. på cykel. Du kan leje cykler med eller uden el her for en minimal skilling hele weekenden, hvis du ikke har din egen med. Cyklerne står ved færgelejet på Venø og det er en god idé at booke cyklen på forhånd.

PARKERING

Kommer du i bil med eller uden campingvogn er der parkering lige ved indgangen til festivalen.

KAN JEG BLIVE FRIVILLIG?

Vil du være med på holdet bag Venø Festival? Når du køber en frivilligbillet, får du den fulde festival med hele pivtøjet til halv pris mod, at du snupper en 3-timers-vagt med andre søde frivillige. Enten skal du give gæster armbånd på, snitte grøntsager og servere mad, stå bag baren eller holde øje med, at pladsen er pæn. Vagterne vil foregå på eller tæt på pladsen, så du går ikke glip af noget, men til gengæld er du alt afgørende for, at vi kan holde Venø Festival. Du får besked direkte i en mail, hvilken opgave, du har fået og hvor og hvornår, du skal mødes med din teamleder. Køb frivilligbilletten her.

 HVORDAN ER DET AT VÆRE ET BARN PÅ VENØ FESTIVAL? 

Venø Festival er lige så meget for børn som den er for voksne! Der vil være masser af aktiviteter for børnene og vi ønsker at skabe så trygge rammer, at børnene kan løbe og lege frit. Der er ikke nogle pasningstilbud eller barnepiger på festivalen, men festivalen plejer at være fuld af forældre og bedsteforældre, som alle har et øje for børnene. Maden vil være tilberedt også med tanke på noget, der både tiltaler og udfordrer børnene - og der vil være fri saftevand og vandposter på pladsen. Vi har både højstole og puslepladser - og campingområdet kan nås med en baby-alarm, hvis ungerne bliver trætte før forældrene gør.

HVAD ER VENØ-KOPPEN?

Alle gæster fra 3 år og op får en emalje-kop, når de får armbånd på. Koppen er din personligt, du bruger den under hele festivalen og må tage den med hjem bagefter. Vi har altså ikke engangskrus og der vil være vandposter, hvor du kan skylle koppen undervejs, hvis din rosé ikke skal smage af kaffe. Gæster, der har sin Venø-kop med fra et tidligere år, får ikke en ny, men får til gengæld den første ting gratis i Strandbaren. Verden har ikke brug for unødvendigt flere emalje-kopper.

HVOR FÅR JEG ARMBÅND?

Du ombytter din billet til et armbånd ved indgangen fra campingområdet til festivalpladsen. Der er ikke adgang til festivalpladsen uden armbånd.

HVORDAN KAN JEG BETALE?

I Morgenmadsboden, Strandbaren, Østersbaren og hos Vild Is kan du betale med Mobile Pay eller kontanter.

MÅ JEG HAVE HUND MED?

Ja, så længe de er i snor! Vi har vandposter på pladsen, så det er let at få vand til menneskets bedste ven, når solen skinner!

... har du andre spørgsmål, så kontakt os på info@venoefestival.dk

Forfest
bottom of page