Venø Festival

info@venoefestival.dk

booking@venoefestival.dk

CVR nr. 40170456

Mobile Pay: 75 75 12

VENØ FESTIVALS HVEM, HVAD, HVOR

 

(opdateres løbende...)

A

 

Affald

Vi er fælles om festivalen og skaber sammen de gode rammer. Der er også kun os selv til at rydde op, så vis hensyn og smid dit affald i en af de skraldespande, der står rundt omkring - og er der ved et uheld røget noget affald i naturen, så tag det med til nærmeste skraldespand. Så er vi sikre på, at Venø-boerne giver os lov til at komme igen.

Allergier

Hvis du har nogle særlige allergier for madvarer, så forhør dig i køkkenet inden hvert måltid. Kokkene vil gerne hjælpe og evt. tilberede en alternativ ret.

All Inclusive

Venø Festival er en All Inclusive festival. Det betyder, at du kan tage på festival uden at skulle købe noget ekstra. Inkluderet i din billet er gratis adgang til følgende drikkevarer: To slags fadøl, filterkaffe, saftevand. Derudover får du med billetten tre måltider, hhv. frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad søndag - læs festivalmenuen her. All Inclusive fås KUN i forsalg - dvs. det kan IKKE tilkøbes på dagen

Hvis du er lækkersulten i mellem de inkluderede måltider eller gerne vil have et afbræk i fadøl, saftevand og filterkaffe, kan du købe små snacks og andre drikkevarer i barerne

Armbånd

Du ombytter din billet til et armbånd ved indgangen i den gamle "Vaffelbod". Der er ikke adgang til festivalpladsen uden armbånd. 

B

Barerne

Hvis du er lækkersulten i mellem de inkluderede måltider, kan du købe pil-selv-rejer, brød, østers og kage i løbet af dagen og grillpølser om aftenen. Derudover kan du også købe cocktails, vin, cava, specialøl og sodavand, hvis du bliver træt af saftevand og fadøl. Læs om de forskellige barer her

Betaling

Hvis du vil købe nogle af mellemmåltiderne eller barens alternativer til fadøl, saft og kaffe, kan du betale med Mobile Pay. Venø Festival er en kontant-fri festival!

Biler

Venø er en lille ø og der er trængt, så vi opfordrer til samkørsel. Der vil være parkering på et afgrænset areal ved campingpladsen lige ved siden af festivalpladsen.

Billetter

Festivalbilletten til Venø Festival er en all inclusive billet. Standardbilletten koster 695 kr. og er fra 15 år, mens børnebilletten koster 300 kr. Børn og babyer fra 0-5 år er gratis. Derudover sælger vi også et begrænset antal frivilligbilletter til 250 kr. Billetterne kan KUN købes i forsalg lige her. Det betyder altså, at vi IKKE sælger billetter på dagen.

Babyer og børn

Venø Festival er lige så meget for børn som den er for voksne - så vi håber meget, at I vil tage jeres poder med! Der vil være masser af aktiviteter og underholdning for børnene og vi ønsker at skabe så trygge rammer, at børnene kan løbe og lege frit. Der er ikke nogle pasningstilbud eller barnepiger på festivalen, men vi håber, at alle vil hjælpes ad med at have øje for børnene. De inkluderede fællesspisninger vil være tilberedt også med tanke på mad, der både tiltaler og udfordrer børnene - og der vil være fri saftevand og vandposter på pladsen. Vi har både højstole og puslepladser.

C

Campingvogn

Venø Festival finder sted på en campingplads, så der er selvfølgelig også plads til campingvogne. Hvis du kommer med en campingvogn, er pladslejen ikke inkluderet i billetten - MEN hvis I reserverer på forhånd er I både sikret en plads til jeres campingvogn og I får som festivaldeltagere en særpris på 125 kr. alt inkl. pr. nat. uanset, hvor mange personer, I er i campingvognen. Denne pris gælder hele uge 29 og uge 30, hvis I ønsker at forlænge Venø Festival til en sommerferie på Venø <3 I betaler ved ankomst i campingpladsens kiosk og reservationer skal ske til lisenchristensen@gmail.com. Reservationer kan ske frem til d. 14. juli. Hvis ikke I reserverer på forhånd kan vi ikke garantere en plads og den almindelige pris er 185 kr. for 2 voksne. Se flere priser på campingpladsens hjemmeside

D

E

F

"Fad-mad" og fællesspisning ved langborde

Fællesskabet er i højsædet på Venø Festival - både med dem du kender, men også dem du ikke kender. Derfor serveres festivalens måltider på store fade, som man skal være 8 personer om at dele. Vi spiser sammen i madteltet, der har plads til ca. 200 personer ad gangen. Vi bruger ikke engangsservice og derfor skal du selv vaske din tallerken og dit bestik op bagefter til de næste, der skal spise sammen :)

Fastliggere på Campingpladsen

Vi er taknemmelige for at få lov at holde festival på Venø Klit Camping - og ikke mindst den hjælp vi møder hos de fastliggende campister. Derfor er det gratis for alle campingpladsens fastliggere at komme ind på festivalpladsen - dog uden all inclusive. Som fastligger kan du købe en tilkøbsbillet, som giver dig adgang til all inclusive programmet. Den koster 250 kr. Medlemskab af foreningen bag Venø Festival er også inkluderet.

Foreningen bag Venø Festival

Når du køber billet til Venø Festival bliver du også medlem af foreningen bag Venø Festival og får dermed mulighed for at være med til at forme næste års festival. Vi inviterer til generalforsamling i oktober og her vil der også være muligt at stille op til bestyrelsen eller melde sig ind i arrangørgruppen. Kan du ikke deltage på festivalen, men vil du alligevel gerne være medlem af foreningen kan du blive det her

Frivillig

Du kan være med til at skabe Venø Festival som frivillig! Når du køber en frivilligbillet forpligter du dig på en vagt på 3 timer under festivalen fra lørdag morgen indtil søndag middag. Det kan være at hjælpe med fællesspisningen, stå i en bar, være ved en aktivitet, tjekke billetter, sørge for hegn, affald eller toiletter. Men vi kan også altid bruge mere hjælp - så har du selv en ide eller vil du gerne bidrage udover de 3 timer, fx med opbygning eller oprydning, så hører vi også gerne fra dig <3

Frivilligbilletten er all inclusive og koster kun 250 kr. Medlemskab af foreningen bag Venø Festival er også inkluderet i frivilligbilletten. Når vi nærmer os festivalen, får du en mail omkring en vagtplan. Find og meld dig ind i Facebookgruppen "Frivillig Venø Festival 2019" - her kan man bytte vagter eller bare snakke med de andre frivillige før og efter festivalen. Frivilligbilletter kan købes her

Færge (med rabat!)

Færgeturen til Venø tager 5 min. Så længe der er biler til at fylde færgen, sejler den i pendulfart. Færgen sejler frem til midnat. Har du en festivalbillet kan du købe en færgebillet med rabat. Færgebilletten du køber igennem os er kun gyldig ved fremvisning af en gyldig festivalbillet. Du kan købe færgebilletter med rabat både til bil eller autocamper (50 kr.) og bil inkl. campingvogn (75 kr.) - begge dele inklusiv op til 8 personer. Færgebilletten er tur/retur. Køb færgebilletten med rabat her.

G

H

Havnen

Venø Havn er et skønt sted og derfor har vi også en lille happening dernede i løbet af festivalen - "Krabberæs" og "Østers & Bobler". Havnen ligger 5-10 min. gang fra festivalpladsen. Kommer du sejlende til Venø kan du kontakte Venø Havn for nærmere detaljer.

Hvor

Venø Festival foregår på Venø, en lille ø midt i Limfjorden. Festivalen foregår ved øens campingsplads. Adressen er: Venø Klit Camping, Klitten 10, 7600 Struer

I

J

 

K

Kort over Festivalpladsen

Se kortet over festivalen her. Kortet er lavet med forbehold for ændringer.

L

M

Mellemmåltider

Mellemmåltider er vigtige - derfor har du mulighed for, udover de måltider, der er inkluderet i din billet, at købe små mellemmåltider, som fx. kage, pil-selv-rejer, brød og østers. Husk: Venø Festival er en kontantfri festival - du kan betale med Mobile Pay.

O

Opvask

Der er ingen engangsservice på Venø Festival - og vi spiser og drikker af 'rigtige' kopper og tallerkener. Derfor har vi lavet en smart opvaskestation, hvor du efter hvert måltid vasker din egen tallerken op, så den er klar til de næste.

Overnatning

Overnatning i telt på festivalpladsen er inkluderet i din billet! Men det er også muligt at campere med enten telt eller campingvogn ved siden af festivalpladsen på selve campingpladsen - og endda en særlig festivalpris, hvis du reserverer på forhånd - se under "Campingvogn" på denne side. Der er ikke hytter eller udlejningsvogne på campingpladsen. Derudover er der ganske få steder med Bed & Breakfast eller AirBnB på øen. Endelig kan du også overnatte i din båd, hvis du kommer sejlende til Venø. Havnen ligger 5-10 min. gang fra festivalen.

P

Parkering

Der vil være parkering på campingpladsen. Der er et begrænset antal pladser, så vi opfordrer til samkørsel eller at benytte vores shuttle-busser.

Q

R

S

Shuttle-busser

Lad bilen stå og hop på Venøbussen. Der kører en Venø-Festival-bus mellem Struer Banegård og festivalpladsen og turen koster en flad 20'er!

Struer Banegård - Venø Festival

Fredag 19/7, kl. 16.00

Lørdag 20/7, kl. 9.15

Venø Festival - Struer Banegård

Søndag 21/7, kl. 12.15

Søndag 21/7, kl. 13.45

T

V

Venøboere

Vi er taknemmelige for at få lov at holde festival på Venø - og ikke mindst den hjælp vi møder hos ø-boerne. Derfor er det gratis for alle Venøboerne at komme ind på festivalpladsen. Som Venøbo kan du købe en tilkøbsbillet, der giver adgang til den fulde festivaloplevelse med all inclusive for kun 250 kr. Husk dit sygesikring som dokumentation for din bopæl på Venø. Medlemskab af foreningen bag Venø Festival er også inkluderet.

W

Warm-up fredag

Vi holder warm-up fredag aften inden festivalen. To bands spiller om aftenen, du kan købe fadøl og vi har en grill klar. Fredagens program er altså uden for all inclusive.

VENØ

 FESTIVAL 

 17.-19. JULI