top of page
leg.jpg

 LEGEN 

HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

 VM I SMUT 

Det handler om stil, vejrtrækning, ned i knæ og hovedet let på skrå. At læse og blive ét med fjorden, udnytte stenens form, få den helt rette rotation og vinkel og så lade stenen danse hen over vandoverfladen. Det er vores traditionsrige Venø Mesterskaber i smut!

 KRABBEJAGT 

Find gummistøvlerne frem og gå en dejlig tur ned på stranden ved Firbjergsande. I kan låne spande, net og redningsveste og gå på krabbe- og andet kriblekrablejagt i vandkanten. Finder I fine sten, er der mulighed for at male dem.

 BØRNETEATER 

Få vækket alle sanserne med inddragende, fjollet og finurligt teater i børnehøjde. Glæd jer til gadeteater og gode grin.

 

 ANSIGTSMALING OG KOSTUMER 

Gå på skattejagt i det eventyrlige udklædningsskab, kun fantasien sætter grænserne for hvem du kan blive. I løbet af dagen vil der også være mulighed for at få ansigtsmaling. Lad legen begynde!

 LEGE-TIPIEN FOR DE MINDSTE 

De allermindste festival-mus skal selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested. Den lille lege-tipi er bemandet af bamser, dukker og andet legetøj. Men tag lige din mor eller far med alligevel.

 KREA-BORDET 

Vil du være med til at udsmykke festivalpladsen? Vi begynder dagen ved krea-bordet, hvor I kan lave fine billeder sammen med os. Når festivalen er slut, får I selvfølgelig jeres værker med hjem. Resten af dagen vil der løbende være små kreative aktiviteter for hele familien.

 MIKRO-BOGBUS 

Vi har bygget en lille bogbus til Venø Festival. Her finder du alle de bedste brætspil og børnebøger fra Struer Børnebibliotek og gode puder at sidde på. Det helt rigtige sted til en lille pause i løbet af dagen eller inden sengetid. 

 GÅ PÅ OPDAGELSE I DEN MAGISKE SKOV 

Gå en magisk tur ind i skoven og på den hemmelige sti langs skrænten. Her gemmer sig fine finurligheder og sjove overraskelser, der fører jer tilbage til festivalpladsen.

 SOPPE-BASSIN 

Vi elsker bare at lege med vand! Nu da skrænten ned til stranden er lidt stejl, kan du heldigvis få dyppet tæerne og lege med både og vandpistoler i soppe-bassinet på pladsen.

 CYKEL- OG GÅTUR TIL STRANDEN, HAVNEN ELLER DANMARKS MINDSTE KIRKE 

Tag din cykel eller dine ben med på en tur rundt på øen. Du har 5-10 min. til modsatte side af øen, stranden, havnen og Danmarks mindste kirke. Her kan du leje cykler med og uden el for en minimal skilling, hvis ikke du har din egen med. Cyklerne står ved færgelejet og det er en god idé at booke cyklen på forhånd.

 SKOVLEG OG EN GYNGETUR 

Festivalpladsen har en masse gode klatretræer og i nogle af dem hænger der gynger. Gå på opdagelse, kravl så højt du tør, byg en hule og følg myrernes arbejde

 GODNAT OG TAK FOR I DAG 

Dagen slutter for de mindste rundt om bålet. Vi har fundet tæpper, puder, lommelygter og ikke mindst godnathistorier frem, så vi kan få lukket en dejlig dag ned sammen og få sagt godnat til hinanden.

 VI FINDER PÅ FLERE LEGE LØBENDE...

Aktivteter stranden
Kreatel mv.
bottom of page