top of page
Venø-Festival-160722-CM-6108-2.jpg

 LEGEN 

HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

 VM I SMUT 

Det handler om stil, vejrtrækning, ned i knæ og hovedet let på skrå. At læse og blive et med fjorden, udnytte stenens form, få den helt rette rotation og vinkel og så lade stenen danse henover vandoverfladen. Det er vores traditionsrige Venø Mesterskaber i smut!

 YOGA PÅ STRANDEN 

Kom i zen og giv slip (fx på lidt tømmermænd) med en sublim omkring yoga i vandkanten med yogainstruktør Mette Thingstrup. Det sker på stranden lørdag eftermiddag.

 KRABBERÆS 

Er du god til at fange de hurtigste krabber - og hvem vinder? Vi har en krabbeløbsbane klar lørdag eftermiddag på stranden.

 BØRNETEATER OG GØGLER-WORKSHOP 

Venø Festival er stedet, hvor du både kan opleve og selv lave og lære gøgl og teater. Teatertruppen Váli Theatre Lab kommer med deres vidunderlige interaktive performance De Magiske Rejsende, som er en fed forestilling for de mindre børn. Derudover kan du senere på dagen også være med i en sej workshop for de større børn. Find dem ved den lille fine ApeCar - et italiensk 3-hjulet køretøj.

 ANSIGTSMALING OG KOSTUMER 

Løve, sommerfugl, strandmusling, sol eller noget helt andet. Med ansigtsmaling kan du blive det hele - og måske vil du toppe den op og låne et kostume fra den store skattekiste med udklædningstøj eller masken du har lavet i Krea-teltet. Du finder det hele ved Mikro-bogbussen og Krea-teltet.

 LEGETIPPIEN FOR DE MINDSTE 

De allermindste festival-mus skal selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested. Den lille lege-tipi er bemandet af bamser, dukker og andet legetøj. Men tag lige din mor eller far med alligevel.

 FORHINDRINGSBANE MED SPEJDERNE 

Kom og leg med Struer-spejderne og bliv udfordret på deres spejderaktivitetsbane og find ud af, hvad det vilde smukke spejderliv kan for både store og små.

 KREA-TELTET 

Vi har fyldt et telt op med maling, sakse, sten, papir - og alt muligt andet - så små og store kunsthjerter kan boltre sig i skyggen. Du kan bl.a. male på sten, lave din egen båd til stranden eller soppe-bassinet eller hvad med en maske til dig selv eller din mor eller far? 

 MIKRO-BOGBUS 

Vi har bygget en lille bogbus til Venø Festival. Her finder du alle de bedste brætspil og børnebøger fra Struer Børnebibliotek og gode puder at sidde på. Det helt rigtige sted til en lille pause i løbet af dagen eller inden sengetid. Der er fælles godnatlæsning for dem, der har lyst og du må også godt tage en bog med tilbage i dit telt eller campingvogn.

 SKATTEJAGT I DEN MAGISKE SKOV 

Gå på skattejagt rundt på pladsen, ind i skoven og på den hemmelige sti langs skrænten. Der venter dig masser af spændende opgaver - mon du kan klare skattejagten? Tag din ven under armen og få udleveret skattejagten ved Mikro-bogbussen.

 SOPPE-BASSIN 

Vi elsker bare at lege med vand! Nu da skrænten ned til stranden er lidt stejl, så kan du heldigvis få dyppet tæerne og lege med den båd du har lavet i krea-teltet i alletiders soppe-bassin på pladsen.

 CYKEL- OG GÅTUR TIL STRAND, HAVN ELLER DANMARKS MINDSTE KIRKE 

Tag din cykel eller dine ben med på en tur rundt på øen. Du har 5-10 min. til modsatte side af øen, stranden, havnen og Danmarks mindste kirke. Her kan du leje cykler med og uden el for en minimal skilling, hvis ikke du har din egen med. Cyklerne står ved færgelejet og det er en god idé at booke cyklen på forhånd.

 SKOVLEG OG EN GYNGETUR 

Festivalpladsen har en masse gode klatretræer og i nogle af dem hænger der gynger. Gå på opdagelse, kravl så højt du tør, byg en hule og følg myrernes arbejde.

VI FINDER PÅ FLERE LEGE LØBENDE... 

Aktivteter stranden
Kreatel mv.
bottom of page