HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

 VM I SMUT 

Det handler om stil, vejrtrækning, ned i knæ og hovedet let på skrå. At læse og blive et med fjorden, udnytte stenens form, få den helt rette rotation og vinkel og så lade stenen danse henover vandoverfladen. Det er vores traditionsrige Venø Mesterskaber i smut!

 BØRNETEATER OG GØGL 

I den store skattekiste er der udklædningstøj og sjove teater-rekvisitter - Venø Festival er stedet hvor du både kan opleve og selv lave og lære gøgl og teater. Ved den lille gøgler-tuk-tuk, vil der er i løbet af dagen både være teaterstykker og gøgler-workshops.

 ANSIGTSMALING 

Løve, sommerfugl, strandmusling, sol eller noget helt andet. Med ansigtsmaling kan du blive det hele. Ansigtsmalingen foregår ved krea-teltet.

 SNOBRØD, SKUMFIDUSER OG BÅL 

Har du prøvet et snobrød med en marsbar - nu er chancen der!

 LEGETIPPIEN FOR DE MINDSTE 

De allermindste festival-mus skal selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested. Den lille lege-tipi er hele tiden bemandet - både af bamser, dukker og søde voksne.
 

 KREA-TELTET 

Vi har fyldt et telt op med maling, sakse, sten, papir - og alt muligt andet - så små og store kunsthjerter kan boltre sig i skyggen.

 MIKRO-BOGBUS 

Vi har bygget en lille bogbus til Venø Festival. Her finder du alle de bedste brætspil og børnebøger fra Struer Børnebibliotek og gode puder at sidde på. Det helt rigtige sted til en lille pause i løbet af dagen eller inden sengetid. Der er fælles godnatlæsning for dem, der har lyst og du må også godt tage en bog med tilbage i dit telt eller campingvogn.

 KRABBERÆS 

Er du god til at fange de hurtigste krabber? Vi har en krabbeløbsbane klar på stranden neden for skrænten.

 CYKELTUR TIL STRAND, HAVNEN ELLER DANMARKS MINDSTE KIRKE

Tag Venø-cyklerne fra festivalpladsen og en tur rundt på øen. Du har 5 min. til modsatte side af øen, stranden, havnen og Danmarks mindste kirke. Du kan låne cykler på festivalpladsen v. info-boden mod en minimal skilling til borgerforeningen "Venøboen", som arbejder med Venøs udvikling resten af året.

 SKOVLEG OG EN GYNGETUR 

Festivalpladsen har en masse gode klatretræer og i nogle af dem hænger der gynger. Gå på opdagelse, kravl så højt du tør, byg en hule og følg myrernes arbejde.
 

 VI FINDER PÅ FLERE LEGE LØBENDE...