HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

 SUP 

Festivalen er ligger liiiige i vandkanten og derfor skal vi selvfølgelig lege i vandet. Vi har lånt en masse SUP-boards (= Stand-Up-Paddle) og vil hjælpe dig med at prøve. Husk badetøjet!

 POP-UP BØRNEBIO 

Hver morgen fra 7-9 er der børnebio i det store musiktelt. Struer Bibliotek har været så flinke at hjælpe os med at etablere en pop-up børnebio på Venø Festival. Filmene er kurateret af Det Danske Filminstitut gennem Filmstriben, så der er taget højde for både alder og kvalitet. Glæd jer til klassikere som Bennys Badekar og Cirkeline, men også nyere film som Vitello napper en kat og Edderskønne edderkopper.

 KREA-TELTET 

Vi har fyldt et telt op med maling, sakse, sten, papir - og alt muligt andet - så små og store kunsthjerter kan boltre sig i skyggen. Der vil være forskellige aktiviteter og workshops her under hele festivalen - så hold øje med KREATELTETS program.

 BØRNETEATER OG GØGL 

Du kan også opleve teater og gøgl - i børnehøjde naturligvis!

 ANSIGTSMALING 

Løve, sommerfugl, strandmusling, sol eller noget helt andet. Med ansigtsmaling kan du blive det hele.

 LEGETIPPIEN FOR DE MINDSTE 

De allermindste festivalmus skal vi selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested for. Det lille legetelt er hele tiden bemandet - både med bamser, dukker og søde voksne.

 VM I SMUT 

Du kan selvfølgelig slå smut på stranden altid - men hvor tit er det lige at Venøs smutmester kåres? Du må hellere få trænet og holde dig klar til konkurrencen.

 BØRNEBREAK, BAS & BOOGIE 

Vi har hyret de bedste børne-DJ's: DANS, DANS, DANS!

 STRAND-YOGA 

Hver morgen finder du den sødeste og dygtigste yoga-instruktør på stranden - så start dagen helt perfekt med dig selv, dine venner eller dine børn.

 SNOBRØD, SKUMFIDUSER OG BÅL 

Har du prøvet et snobrød med en marsbar - nu er chancen der!

 MIKRO-BOGBUS 

Vi har en lille hjemmebygge bogbus med på Venø Festival. Her finder du alle de bedste børnebøger og gode puder at sidde på. Det helt rigtige sted til en lille pause og til godnatlæsningen - du må godt tage en bog med tilbage i dit telt eller campingvogn. Inden sengetid er der selfølgelig også en fælles højtlæsning for dem, der har lyst.

 KRABBERÆS 

Er du god til at fange de hurtigste krabber? Vi har en krabbeløbsbane klar på havnen der ligger 5 min. fra festivalpladsen! Til de voksne er der ØSTERSBAR med jazz, cava og østers.

 RICKSHAW 

Vores stærkeste frivillige, vil gerne give dig en tur fra festivalpladsen og ned til havnen - eller andre steder på øen?

 LEGEPLADSEN 

Campingpladsen har en sjov legeplads som vil være frit tilgængelig - og som kan ses fra lounge- og barområdet

 

 VI FINDER PÅ FLERE LEGE LØBENDE...