Venø Festival

info@venoefestival.dk

booking@venoefestival.dk

CVR nr. 40170456

Mobile Pay: 75 75 12

HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

LEGEPROGRAM

(Opdateres løbende!)

 SUP 

Festivalen er ligger liiiige i vandkanten og derfor skal vi selvfølgelig lege i vandet. Vi har lånt en masse SUP-boards (= Stand-Up-Paddle) og vil hjælpe dig med at prøve. Husk badetøjet!

 KREA-TELT 

Vi har fyldt et telt op med maling, sakse, sten, papir - og alt muligt andet - så små og store kunsthjerter kan boltre sig i skyggen.

 LEGETELT FOR DE MINDSTE 

De allermindste festivalmus skal vi selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested for. Det lille legetelt er hele tiden bemandet - både med bamser, dukker og søde voksne.

 VM I SMUT 

Du kan selvfølgelig slå smut på stranden altid - men hvor tit er det lige at Venøs smutmester kåres? Du må hellere få trænet og holde dig klar til konkurrencen

 LEGEPLADSEN 

Campingpladsen har en sjov legeplads som vil være frit tilgængelig

 BØRNEBREAK, BAS & BOOGIE 

Vi har hyret de bedste børne-DJ's: DANS, DANS, DANS!

 STRAND-YOGA 

Søndag morgen har vi inviteret en yoga-instruktør, som vil lave yoga på stranden for både børn og voksne

 SNOBRØD, SKUMFIDUSER OG BÅL 

Har du prøvet et snobrød med en marsbar - nu er chancen der!

 MIKRO-BOGBUS 

I en lille retro-campingvogn finder du alle de bedste børnebøger og gode puder at sidde på. Her kan du gå ind og læse en bog, hvis du trænger til en pause - og her kan du finde en god bog til godnatlæsningen i teltet eller campingvognen. Inden sengetid er der selfølgelig også en fælles højtlæsning for dem, der har lyst

 KRABBERÆS 

Er du god til at fange de hurtigste krabber? Vi har en krabbeløbsbane klar! Til de voksne er der en cava og østersbar på den gamle Venøsund Færge.

 RICKSHAW 

Vores stærkeste frivillige, vil gerne give dig en tur fra festivalpladsen og ned til havnen - eller andre steder på øen?

 SOLOPGANGSKAFFE 

Her kan natteravnene mødes til en kop kaffe til blid solopgangsmusik på fløjte. Så har du et barn, der står uretfærdigt tidligt op - eller er det blevet så sent, at du ikke er kommet i seng - så er det her til dig <3

 PÅ OPDAGELSE I VENØ KIRKE 

Søndag formiddag kan du få en børnevenlig udflugt til Venø Kirke. Du kan finde ud af, hvor mange man egentlig kan være i Danmarks mindste kirke? Du må prøve at ringe med klokken - kan du tælle slagene? Kan orglet spille andet end kirkesalmer? Og hvordan smager det der alterbrød og saften egentlig?

VENØ

 FESTIVAL 

 17.-19. JULI