Venø Festival

info@venoefestival.dk

booking@venoefestival.dk

CVR nr. 40170456

Mobile Pay: 75 75 12

HVAD KAN VI LAVE?

LEGE

 VI FINDER PÅ FLERE LEGE LØBENDE... 

 SUP 

Festivalen er ligger liiiige i vandkanten og derfor skal vi selvfølgelig lege i vandet. Vi har lånt en masse SUP-boards (= Stand-Up-Paddle) og vil hjælpe dig med at prøve. Husk badetøjet!

 KREA-TELT 

Vi har fyldt et telt op med maling, sakse, sten, papir - og alt muligt andet - så små og store kunsthjerter kan boltre sig i skyggen.

 LEGETELT FOR DE MINDSTE 

De allermindste festivalmus skal vi selvfølgelig også have et skyggefuldt og sjovt legested for. Det lille legetelt er hele tiden bemandet - både med bamser, dukker og søde voksne.

 VM I SMUT 

Du kan selvfølgelig slå smut på stranden altid - men hvor tit er det lige at Venøs smutmester kåres? Du må hellere få trænet og holde dig klar til konkurrencen

 LEGEPLADSEN 

Campingpladsen har en sjov legeplads som vil være frit tilgængelig - og som kan ses fra lounge- og barområdet

 BØRNEBREAK, BAS & BOOGIE 

Vi har hyret de bedste børne-DJ's: DANS, DANS, DANS!

 STRAND-YOGA 

Hver morgen finder du den sødeste og dygtigste yoga-instruktør på stranden - så start dagen helt perfekt med dig selv, dine venner eller dine børn.

 SNOBRØD, SKUMFIDUSER OG BÅL 

Har du prøvet et snobrød med en marsbar - nu er chancen der!

 MIKRO-BOGBUS 

I en lille retro-campingvogn finder du alle de bedste børnebøger og gode puder at sidde på. Her kan du gå ind og læse en bog, hvis du trænger til en pause - og her kan du finde en god bog til godnatlæsningen i teltet eller campingvognen. Inden sengetid er der selfølgelig også en fælles højtlæsning for dem, der har lyst.

 KRABBERÆS 

Er du god til at fange de hurtigste krabber? Vi har en krabbeløbsbane klar på havnen der ligger 5 min. fra festivalpladsen! Til de voksne er der ØSTERSBAR med jazz, cava og østers.

 RICKSHAW 

Vores stærkeste frivillige, vil gerne give dig en tur fra festivalpladsen og ned til havnen - eller andre steder på øen?

VENØ

 FESTIVAL 

 17.-19. JULI