ALL INCLUSIVE

(Jo jo, den er god nok... det hele er med i billetten)

 

BOGHVEDE-WRAPS

FISKEDELLER OG KARTOFFELMADDER

DHAAL MED NAANBRØD

BURGER MED QUINOABØF

2X MORGENKOMPLET

MELLEMMÅLTIDER

... OG ALT DET FADØL, SAFT OG KAFFE DU KAN DRIKKE

BARER

 STRANDBAREN 

Nyd din drink, din kolde vin eller boblerne mens du dypper tæerne i vandkanten. I STRANDBAREN sælger vi alle alternativerne til den øl, der er en del af all inclusive.

 VINBAREN 

Vi har udvalgt de lækreste økologiske vine - rød, hvid, rosé og lambrusco - som du kan købe til overkommelige priser. I VINBAREN, at kan du også få historierne om tilblivelsen af vinen og de vinbønder, der står bag.

 MUSIKBAREN 

Fadøøøøøøøøøl! Det er i MUSIKBAREN tæt på scene, at fadølshanerne er forsynet med to typer øl, som du tanker kvit og frit i din Venø FEstival kop. Der sælges også alternativer til øl i MUSIKBAREN, såsom vin, drinks og sodavand.

 ØSTERSBAR  

Krabberæs på havnen flankeres af vores ØSTERSBAR på den gamle Venøsund færge. Venø Fjord møder bobler - med andre ord, du kan købe østers og cava - hver for sig eller sammen!

 MADTELTET

Når MADTELTET ikke bliver brugt til fællesspisning morgen, middag og aften - kan du tanke saft til ungerne og kaffe til de voksne, når du vil. Det er også her du kan finde de inkluderede mellemmåltider - eller købe et stykke kage bagt af Venøboere. 

 FORFEST  

Kommer du til vores forfest torsdag eftermiddag og aften, kan du købe drikkevarer på pladsen og ikke mindst tage forskud på mad-glæderne ved vores grill og pizzaovn.

LOKALE RÅVARER

LOKAL KOK

ØKOLOGI

SMAG

BAGOM MADEN

Venø festivals kok hedder Michael. Han elsker at gentænke traditionelle retter igennem alternative kombinationer. Michael er for nyligt flyttet fra Aarhus til Vestjylland med sin lille familie. For ham er naturen, familien og god mad indbegrebet af det gode liv.

Michael planlægger menuen og vil sammen med resten af madholdet skabe seks lækre måltider og mellemmåltider til os på Venø Festival - fyldt med masser af kærlighed og kreativitet.


Menuen planlægges ud fra en række forskellige principper, der bakker op om vores visioner om bæredygtighed, fællesskab og en festival for alle aldre. Derfor vil vi så vidt muligt finde lokale råvarer og producenter, vægte økologi og have interessante og smagfulde måltider - som ikke mindst også er børnevenlige.