Venø Festival

info@venoefestival.dk

booking@venoefestival.dk

CVR nr. 40170456

Mobile Pay: 75 75 12

ALL INCLUSIVE

FROKOST (LØRDAG)

NYFORTOLKNING AF TARTELETTEN

AFTENSMAD (LØRDAG)

LAMMEPITA

MORGENMAD (SØNDAG)

KLASSISK MORGENKOMPLET

FADØL, SAFT OG KAFFE HENTER DU I BARERNE

BARER

 STRANDBAREN 

Nyd din drink, din kolde vin eller boblerne mens du dypper tæerne i vandkanten. I STRANDBAREN sælger vi alle alternativerne til den øl, der er en del af all inclusive.

 MADBAREN 

Find saften til ungerne og kaffen til de voksne i MADBAREN. Du kan selvfølgelig få mælk/sukker til kaffen. Det er også her du kan købe de små mellemmåltider som er pil-selv-rejer, brød, kage og natmads-grillpølser om aftenen.

 MUSIKBAREN 

Fadøøøøøøøøøl! Det er i MUSIKBAREN tæt på scene, at fadølshanerne er forsynet med to typer øl fra mikrobryggeriet Struer Håndbryg. Der sælges også alternativer til øl i MUSIKBAREN, såsom vin, drinks og sodavand.

 ØSTERSBAR  (Lørdag kl. 13.30-14.30 på havnen) 

Krabberæs på havnen flankeres af vores ØSTERSBAR på den gamle Venøsund færge. Venø Fjord møder spanske bobler - med andre ord, du kan købe østers og cava - hver for sig eller sammen!

LOKALE RÅVARER

LOKALE KOKKE

ØKOLOGI

VENØS KOKKE

Der er kommet mange kokke ud af Venø igennem tiden. En af dem er Casper Frederiksen. Han vil, sammen med resten af madholdet og masser af kærlighed og kreativitet, skabe tre lækre måltider til os på Venø Festival.

"Min ambition er at skabe lækker mad, der viser de gode råvarer frem som findes på øen og i lokalområdet - og give festivaldeltagerne en oplevelse at mødes om" (Casper)

Casper, 32 år, har en her særlig tilknytning til Venø, da han har gået på Venø Efterskole og hans forældre i dag er bosat på Venø. Han er til daglig indehaver af Grand Hotel i Struer.

VENØ

 FESTIVAL 

 17.-19. JULI