NIELS SKOUSEN

Herfra hvor vi står - kan vi se os omkring - til alle sider - det bevæger sig når vi går - det forandrer sig i alle tider - alting er faldet til ro - snart står solen op igen - mågernes harmonikaskrig - dør langsomt hen

 

I et intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann i 60'erne.

KOM VI LØBER

Bag kunstnernavnet Kom Vi Løber finder vi Lone Slot Nielsen fra Aarhus og med rødder på Struer-egnen. Lone skriver stærke, lyriske tekster, som bevæger sig mellem elektroniske klangflader og ambiente guitarer. Med Kom Vi Løber får vi genremæssigt tilføjet lækker alternativ pop til Venø Festivals line-up - og vi glæder os!

MELLEMBLOND (SOLO)

Mellemblond - alias sanger og sangskriver Kristoffer Munch Mortensen - er blevet sammenlignet med C.V. Jørgensen og Sebastian. Den dansksprogede vokal står skarpt i centrum af Mellemblonds let poppede og viseagtige rock. Mellemblond har fra begyndelsen været  en anmelderdarling, hvilket fem Steppeulv-nomineringer også vidner om - glæd dig!

LITTLE FURY

Little Fury giver Venø Festival en røvfuld eksperimenterende støjrock omfavnet af tunge rytmer, krydret med et stænk af punk og melankoli. Bandet opstod i Brooklyn, New York og er i dag baseret i København. Vi glæder os til at Venø Festival får en skarp kant i de sene timer med Little Fury's energi, dystre udtryk og sans for atmosfære

MICHAEL BANG BANG (DJ)

Michael Bang Bang er taget på Ø-hop fra sin hjemstavn på Ærø til Festival på Venø. Han kommer og spiller varme rytmer fra det sydfynske ø-hav og får publikum helt ned i gear med chill-out tunes og summervibes!

DISSING & LAS

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen er oplært hos Povl Dissing og har ekstremt mange kilometer på landevejene sammen. Dissing og Las vil på Venø Festival først spille musik med fortællinger og fantasi for børnene - og senere på aftenen opføres bandets smukke og kuldegysfremkaldende fortolkninger af Bob Dylan.

THE BOB NOVA PROJECT

The Bob Nova Project er en cocktail af nordisk bossa nova og jazz tilsat en knivspids pop. Med de smukke, stemningsfulde, bossa nova baserede sange er vi her garanteret en indbydende og opløftende liveoplevelse på Venø Festival. Derudover har bandet en personlig tilknytning til Venø, som vi formentlig kommer til at høre mere til og mærke på Venø Festival 2019.

LOST & FOUND (DJ)

Brødrene Daniel og Gordon, er altid på jagt efter det helt rette groove og lækre dansable riff i LP'ernes riller - og du vil med garanti ikke kunne stå stille, når først brødrene smider om sig med rytmer.

THE AGREEMENT

The Agreement med lokale rødder i Struer og Holstebro er et nyetableret dansk indie-pop-rockband. Bandet blev etableret på efterskolen og sidenhen er flere bandmedlemmer kommet til. I dag har bandet base i Aarhus og vi glæder os til de drager 'hjem' til Vestjylland og indhyller Venø i deres storladne, drømmende, dramatiske og energiske lyd!

ROOSTER SWING

Rooster Swing er en jazz kvartet grundlagt i Kvols i april 2017. Kvartetten består af bas, guitar, klarinet, klaver og vokal. Rooster Swing spiller deres yndlings rytmiske jazz-swing numre. Aaaah, det bliver lækkert!