top of page

ALL INCLUSIVE

Frokost
Pita med pulled pork fra Ausumgaard med rød spidskål og andet lokalt grønt

Aftensmad
Langtidstilberedt Venø-lam med knuste Venø-kartofler, grønkålsblade, glaskål og ribs


Vi har skruet ned for mængden af kød i vores retter og har også vegetariske og veganske alternativer.

Venø-Festival-2020-200717-9805.jpg

FROKOST & AFTENSMAD

Lørdagens frokost og aftensmad er inkluderet i din festivalbillet og er lavet af økologiske og lokale råvarer - og af en masser af kærlighed og kreativitet.

VF21-CM-20210724-DSCF4246.jpg

SAFT & FADØL

... og nå ja... All Inclusive betyder også, at du kvit og frit tanker fadøl og øko-saftevand, når du har brug for det, i din personlige Venø-Festival-kop, som du får med armbåndet.

Venø-Festival-2020-200717-9832.jpg

BÆREDYGTIGHED

Vi vælger så vidt muligt lokale producenter og råvarer og vægter økologi og smagfuldhed både ved den mad og drikke der er inkluderet i billetten og det vi sælger.

BARER

STRANDBAREN

Nyd en drink, vin, sodavand, kaffe eller bobler, mens du dypper tæerne i vandkanten. I Strandbaren sælger vi alle alternativerne til fadøl og snacks - og så kan du i øvrigt være heldig at få historierne bag de udvalgte lækre økologiske vine.

ØSTERSBAREN

Venø Fjord møder bobler - med andre ord, du kan købe østers fra Venø Oysters og økologisk Cava - hver for sig eller sammen! Østersbaren er en pop-up-bar i tidsrummet 13.00-16.00.

VILD IS, SLUSH-ICE & GIN

Smækre Vild Is fra Thy sælger lokalt producerede økologiske sodavandsis med forskellige bær fra Thys egne marker. Du kan også få Vild Slush-Ice eller hvad med en Gin & Tonic med din favorit Vild Is i?

MORGENMAD

Du kan købe morgenmad i campingområdet både lørdag og søndag morgen.

NATMAD

Efter en lang dag fuld af oplevelser kan sulten godt melde sig igen for de sene festivalgæster og derfor kan du købe natmad i tidsrummet 22.00-00.00. Vi tænder grillen og lægger nogle lokalt producerede pølser på.

ALLERGIER

Vi har lactose- og glutenfrie muligheder ved frokosten og aftensmaden. Du skal blot bede om det ved mad-udleveringen.

LOKALE RÅVARER

LOKAL KOK

ØKOLOGI

SMAG

bottom of page