ALL INCLUSIVE

Venø-Festival-2020-200717-9805.jpg

FROKOST & AFTENSMAD

Lørdagens frokost og aftensmad er inkluderet i din festivalbillet og er lavet af økologiske og lokale råvarer - og af en masser af kærlighed og kreativitet.

VF21-CM-20210724-DSCF4246.jpg

SAFT & FADØL

... og nå ja... All Inclusive betyder også, at du kvit og frit tanker fadøl og øko-saftevand, når du har brug for det, i din personlige Venø-Festival-kop, som du får med armbåndet.

Venø-Festival-2020-200717-9832.jpg

BÆREDYGTIGHED

Vi vælger så vidt muligt lokale producenter og råvarer og vægter økologi og smagfuldhed både ved den mad og drikke der er inkluderet i billetten og det vi sælger.

BARER

 STRANDBAREN 

Nyd en drink, vin, sodavand, kaffe eller bobler, mens du dypper tæerne i vandkanten. I Strandbaren sælger vi alle alternativerne til fadøl og snacks - og så kan du i øvrigt være heldig at få historierne bag de udvalgte lækre økologiske vine.

 ØSTERSBAR  

Venø Fjord møder bobler - med andre ord, du kan købe østers fra Venø Oysters og økologisk Cava - hver for sig eller sammen!

 VILD IS, SLUSH-ICE & GIN  

Smækre Vild Is fra Thy sælger lokalt producerede økologiske sodavandsis med forskellige bær fra Thys egne marker. Du kan også få Vild Slush-Ice eller hvad med en Gin & Tonic med din favorit Vild Is i?

 MORGENMAD  

Du kan købe morgenmad i campingområdet både lørdag og søndag morgen.

LOKALE RÅVARER

LOKAL KOK

ØKOLOGI

SMAG