top of page
VF21-CM-20210724-DSCF4225.jpg

 MADEN 

Venø-Festival-2020-200717-9805.jpg

FROKOST & AFTENSMAD

Lørdagens frokost og aftensmad er inkluderet i din festivalbillet og er lavet af økologiske og lokale råvarer - og af en masser af kærlighed og kreativitet.

VF21-CM-20210724-DSCF4246.jpg

SAFT & FADØL

Nååh ja, "all inclusive" betyder også, at du kvit og frit tanker fadøl og saftevand, når du har brug for det, i din personlige Venø Festival-kop, som du får ved ankomst.

Venø-Festival-2020-200717-9832.jpg

BÆREDYGTIGHED

Vi prioriterer lokale producenter og råvarer  – og vægter økologi og smag både ved den mad og drikke, der er inkluderet i billetten og det vi sælger.

MADEN

 FREDAG 

Ankommer du til Venø Festival allerede fredag, så er der et par forskellige muligheder.

Du kan hygge dig på festivalpladsen. Vi tænder grillen kl. 17 og du kan grille det eget mad eller købe en grillpakke med lokale øko-pøller, kartoffelsalat af Venø-kartofler og surdejsbrød fra Vestjyllands bedste bager. Du kan også købe øl til de voksne og lækkerier til børnene fra vores venner fra Åben Øl og Vild Is.

Du kan også tage på Venø havn og tage med til venøboernes fællesspisning i Havnehuset. Her vil der være forskelligt mad fra kl. 18 og musik fra kl. 19.30 med Gorm Bull. Du skal købe billet til arrangementet.

 LØRDAG 

Morgenmad kan du købe i vores morgenmadsbod, der er åben kl. 7-10.

Frokosten er en del af din billet og vil blandt andet bestå af lokal, grillet squash med nye løg, persillepesto og tomater.

Aftensmaden er ligeledes en del af din festivalbillet og her folder køkkenchef Simon sig for alvor ud. Vi skal have grillet Venø-lam, økologisk kylling fra Hopballe Mølle og kartofler fra Venø. Dertil kommer der masser af lækker salat, spidskål, maj og surdejsbrød.

Natmaden kommer til at stille dagens sidste sult og byder på lækre burgere. Lige til at hapse med en lækker fadøl inden den står på Astro Buddha Agogo i Musikteltet.

 SØNDAG 

Fyld maverne op med morgenmad fra vores morgenmadsbod inden turen går hjemover. Her kan I forsyne jer fra kl. 7-10.

BARER OG BODER

 STRANDBAREN 

Nyd en drink, vin, sodavand, kaffe eller bobler, mens du dypper tæerne i vandkanten. I Strandbaren sælger vi alle alternativerne til fadøl og snacks - og så kan du i øvrigt være heldig at få historierne bag de udvalgte lækre økologiske vine.

 ØSTERSBAREN 

Venø Fjord møder bobler - med andre ord, du kan købe østers fra Venø Oysters og økologisk Cava - hver for sig eller sammen! Østersbaren er en pop-up-bar i tidsrummet 13.00-16.00.

 MORGENMAD 

Du kan købe morgenmad i campingområdet både lørdag og søndag morgen.

 LOKALE RÅVARER 
     LOKAL KOK 
 ØKOLOGI 
 SMAG 

bottom of page